İçeriğe git

karsu3


caglar

aperture:f5.6

iso:3200

shutter speed:1/20s

0.67 ev

multisegment olcum modu

52 mm real zoom

Telif Hakkı ( Copyright )

© caglar

Kategori :

Sahne Sanatları

· 26 fotoğraf
  • 26 fotoğraf
  • 36 image comments


Recommended Comments

Moğollardan sonra bu kız çocuğu çok yavan gelmiştir :)

(Halk müziğini caz tarzında yorumlarken yanlış bastığı notalardan dolayı kendisini hiç unutmıyacağım; müzik bilgisinden bi haber gurbetçilerin bunu alkışlaması ise hiç anlayamadığım bir konu).

Beyaz dengesi sıkıntılı, onun haricinde fena bi kadraj değil.

Yorum bağlantısı

Yorumlar icin tesekkurler.Oraya yazmaya utandim cunku fotografi yanlisikla daylight gunisigi modunda cekmisim:=) GIMP ile biraz ugrastim ama duzelmedi bende boylece yukleyip degerli yorumlarinizi almak istedim...Mehmet abi Karsu konusunda tamamen haklisin.Cok yetenekli bir kizimiz ama her gurbetci genci gibi turkce konusunda facia.Ama konserlerinde de turkce jazz soylemese turklerin onu dinlemeyecegini biri ona anlatmis olmali ki bunu yapiyor ama keske turkce soylemese cok kotu cunku...

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar, Kendi müziğinizi söylemezseniz, size kendi müziklerini söyletirler. Burda gördüğünüz ucube gibi:

Abi cok ustune gittin kizin.Gercekten yetenekli iyi jazz soyluyor.Ama turkce kotu:=)

Yorum bağlantısı

Türkçesinin zayıf olması beni hiç ilgilendirmiyor. Burada doğup büyüyen çocuklarda bu çok normal bir durum. Ben Türkçesine bi şey demedim ki?

Ben, yanlış nota basıyor dedim. Bunu anlayabilmek için ya iyi bir müzik kulağınız, ya da kendiniz müzisyen olmalısınız. Gesi bağları adlı eseri caz formunda yorumlamak ayrı bir maharet ister, çünkü caz bu işin uç noktasıdır; ama yorumladığınız eserin temel taşlarını yerinden oynatamazsınız, yani eserdeki notaları yanlış basamazsınız, eseri kendisi olmaktan çıkaramazsınız. Tamam, keriz yapın, meyan geçin, ama bunu alışkanlık haline getirdiğinizde eser kendi olmaktan çıkar, başka bir eser olur. Bu kızcağızın yaptığı hata bu. Yetiştiği ortamda müziğin beşiği Anadolu'yu tanıyamamış, büyük bir şanssızlık bu, ailesinin eksiği. O halde icra edeceği eseri doğru yazılmış notasıyla hıfzetmesi gerekirdi. Onu da yapmadı, maalesef buradaki gurbetçilerin de durumu belli, böyle başa böyle şapka oluverdi işte.

Ben bunu dinleyemem, belki batının sahip olduğu sadece 2 ritmden ibaret müziğini iyi icra edebilir, ama dediğim gibi dünyadaki 3 müzik türünden birinin anavatanı Anadolu'dur (diğerleri Hint ve Arap müziğidir); 2 adet değil en az 9 adet ritmimiz vardır. Ara/buçuk notalarımız vardır, zengin makamlarımız vardır. Acı olan bu zenginliği bilmeyen smartphone gençliğinin batının country'sini bi ...ok zannedip göklere çıkarmasıdır.

Yani elinde D4 ile dolaşan adama D40'ınızı yediremezsiniz, en azından ben yemem.

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.