İçeriğe git

m.erk

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

m.erk Hakkında

  • Doğum Günü 20-09-1967

Profil Bilgileri

  • İkamet
    Belirtmedi
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D7500

Güncel Profil Ziyaretleri

764 profil görüntüleme

m.erk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Topluluk Puanı

  1. m.erk

    Af-C Sorunu

    Konuyu kilitleyebilir veya silebilirsiniz. Bir şekilde sorunu kavradım ve hallettim.Belki faydalanan olur.Netleme takibi yaptığım model ve objeler hep fazla yakın ve dar bir alanda kalmış.Aslında takip yapıyormuş ama alan dar olduğu için farkedilmiyormuş.
  2. m.erk

    Af-C Sorunu

    Teşekkür ederim...3D modu çalışıyor zaten.Ayrıca tek nokta netleme ve gurup netlemede nesne takip olması gerekiyor diye biliyorum.Af-c seçiliyken bahsettiğim bu iki netleme takibinin olmaması normalse sorun yoktur.Araştırdığım hiç bir mecrada bu konu ayrıntılı açıklanmamış yada ben görmedim.Sadece Af-c Sürekli takip içindir etrafında bir kaç cümle sarfedilmiş.Makina yeni belki bir yerde kaçırdığım bir şeyler olmuştur.Eski makinamda bu şekilde çalışıyordu sadece yeni nesilllerde biraz daha gelişmiş olur diye düşününmüştüm.
  3. m.erk

    Af-C Sorunu

    Merhaba D7500 makinam Af-C modunda alan modu otomatik veya 3D normal çalışıyor, ancak tek nokta af, grup af, ve dinamik af ile nesne takibi yapmıyor.Bu normalmi anlayamadım.35 mm ve 55-200 mm ile denedim.Oto ve 3d modda netlemeyi nereye yapsam takip ediyor, onlarda sorun yok.
  4. m.erk

    D7500

    Merhaba D7200 ile D7500 arasında kararsız kaldım.5-6 yıl kullanabileceğim bir makina istiyorum.İki gövdeninde artıklarını eksiklerini inceledim.Şu an D3100 kullanıyorum. Birde almak istediğim Tamron, Sigma gibi 17-50 (70) lenslerle kalibre sorunu yaşarım diye çekincelerim var.Fikir verirseniz sevinirim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.