İçeriğe git

flash ı tetikleyici olarak kullanmak

Recommended Posts

efendim elimde sb-600 sb-800 sb-900 flash ve d70s ile d200 makinadan oluşan bi ekipman var. bu flashlardan birini master diğer 2 sinide slave moduna ayarlayıp ayna anda patlatmak istiyorum . patlatmayı başardım ama 2 saniye kadar ara ile patlıyorlar ben aynı anda patlasın istiyorum yardımcı olurmusunuz -.https://www.youtube.com/watch?v=fLLB2tiVMZk- bu linkte benzer bir çalışma var ama burada hepsi sb-600 olduğu için iş biraz daha kolay. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

SB900 veya SB800'ü makina üzerine takıp master konumuna alınız. Master flaştaki kanal ve grup seçeneklerini slave flaştakilerle aynı olmasına dikkat ediniz. Slave flaşlar üzerinde IR alıcı gözlerin master flaşı görmesini sağlayınız. Açık alanda UV ışınlarından etkilenip kararsız çalışma durumu olabilir. Flaşların modellerinin farklı olması çalışmasını etkilemiyor, yeter ki Nikon marka olsun. Bu sistemde ister TTL ister manuel olarak çalışma imkanınız vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.