ercan gün 1 Oluşturuldu: Ekim 1, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 1, 2014 Merhabalar, aranıza yeni katıldım bu işte yeniyim, forumlarda çok bilgi kirliliği var malesef, yeni birinin sağlıklı bilgiler edinmesi baya zaman alıyor. Nikonun D serisi prime lensleriyle AF motoru olmayan gövdelerde autofocus yapılabiliyor mu acaba? Bu konuda yapılabiliyor diyende var yapılamıyor diyen de, açıkçası kime inanacağımı şaşırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 1, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2014 gönderildi Merhaba.Forumda herhangi bir bilgi kirliliği yok. Forumda arama yaparsanız sizde göreceksiniz.AF-D olan herhangi bir lens, gövdesinde AF motoru olmayan gövdelerde AF olarak çalışmaz. Manuel olarak kullanılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ekim 1, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2014 gönderildi Ercancım bu forumda birkaç kere sorulmuştu bu soru, arama yaparsan görebilirsin. Eğer site içi aramada sorun olursa Google amcaya git, aramak istediğin şeyi yazdıktan sonra sonuna "site:www.nikonturk.com" ekle o şekilde ara (tırnak olmadan).Dediğin gibi ne yazık ki forumlar bilgi çöplüğü oldu. Eline fotoğraf makinesi alan daha fotoğraf çekmeden bilgisayar başına geçip forumlarda "yardım" etmeye çalışıyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın