ahmet aydogan 0 Oluşturuldu: Haziran 23, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 23, 2014 Arkadaşlar herkese merhaba . 1 yıl önce d 90 aldım .sb 910 flaş la birlikte.makinede netleme yapamıyorum. konu hakkında cok bilgim olmamakla birlikte sanki netleme nesnenin arkasına yapılıyo.. yani cekmek istediğim şeyi degilde arka fonu netliyomuşum gibi geliyo. özellikle gurup fotoları cekerken oluyo. yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 24, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2014 gönderildi Yapacağınız en basit ve masrafsız test;Bir masaya 4-5 tane kalem pil koyun. Birbirine çapraz şekilde geriye doğru dizili ve birbirine yakın olacak şekilde...Sonra makineyi A moduna alıp 55mm (veya varsa 105) e getirin.2. veya 3. sıradaki pile denk gelecek şekilde kamerayı ayarlayın ve en yakın netleme mesafesine yanaştırın yaklaşık 50cm falandır.Sonra kameranız en açık diyaframa getirin F5.6 veya F6.3 neyse.Sonra netlemek istediğiniz pile otomatik netleme yapın. çektiğiniz kareye PC de bakarsanız daha net görürsünüz sonucu.Eğer doğru netliyorsa seçtiğiniz pil tamamen net, öndeki arkadakiler daha az net yada hiç net çıkmamalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet aydogan 0 Ağustos 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 10, 2014 gönderildi sb 910 flashımda programda cekim yaparken TTLBL ye gecmiyom. istemden ayarlarıyla oynadım galiba . auto da TTLBL ye geçiyo ama digerlerinde gecmiyo . neden acaba .yardımcı olursanız sevinirim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın