İçeriğe git

Video da Ses

Bu konuya 4 yanıt gönderildi

Emre Sözen

Çok Yeni

• Üye
  • Pip*
  • 4 İleti
  • Makine:Belirtmedi
  • Makine: D5100
  • Memleket : İstanbul
Arkadaşlar DSLRm ile kısa bir video çektim , bilgisayara attım ama ses görüntüden önce geliyo nasıl düzelticem bunu ? çok acil yerdımcı olursanız sevinirimmm :) !! (D5100)

Mehmet Köse

As Üye

• Forum Editörü
  • Pip*Pip*Pip*Pip*
  • 157 İleti
  • Makine:Nikon D3
  • Memleket : Sakarya
İlginç bi durum. Bilgisayarınızın donanım özelliklerini de yazsaydınız iyi olurdu.
Bilgisayarınız D5100'ün HD kalitesindeki video dosyaları için yavaş kalıyor olabilir mi? çünkü böyle bir sıkıntıyı ilk duyuyorum bir D5100 kullanıcısı olarak.
Nikon D3 / D300 / D5100
Nikkor 24-70mm F2.8 Nano / Nikkor 70-200mm F2.8 VRII Nano / Nikkor TC1.7II / Tokina AF 100-300mm F4 AT-X340 AF-II / Sigma 150mm F2.8EX DG HSMII / Sigma TC1.4EXDG / Nikon SB-900 / Nikon SB700 / Nikon SB26 / Nikon SU800 / Nikon SD-9 / Lastolite 2472

Fatih Mecit Öztürk

As Üye

• Fotoğraf Eğitmeni
  • Pip*Pip*Pip*Pip*
  • 162 İleti
  • Makine:Nikon D700
  • Makine: D700,D60,D300
Bilgisayarınıza Multi codeclerden birini yükleyip videoyu tekrar açmayı deneyin.
Fotoğrafçı; Fatih M. ÖZTÜRK
http://www.fatihmecitozturk.com

Kemal Öztürk Turkoy

Yönetim

• Yönetim Kurulu
  • 545 İleti
  • Makine:Nikon D700
Fatih beyın dedıgı gibi HD video oldugu için codec'lerde uyumsuzluk var netten ücretsiz olan en iyi codocler bileşenlerinin bir arada oldugu K-Lite Codec yükleyin ve sonra tekrar deneyin bir.

Emre Sözen

Çok Yeni

• Üye
  • Pip*
  • 4 İleti
  • Makine:Belirtmedi
  • Makine: D5100
çareyi converter yaparak çözdüm .. 30 fps fazla geldi 25 e indirdim oldu .. çok sağolun ilginize :)

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı