- Endonezyalı fotoğrafçıların karelerinde hep böyle yeşillikler vardır, herkes o mek... ~Mehmet Köse
- imza dışında gayet güzel... ~mustafabüber
- tebrikler giray güzel kare... ~duha ayan
- elinize sağlık güzel bir kare yakalamışsınız exif bilgilerini alabilme imkanımız ... ~zülfü mehmet özçifçi
- Ender bir kare , gayet başarılı fotoğraflanmış.... ~Eray MUTLU
- cok güzel 3d gibi olmuş ama Endonezya'lı fotoğrafçılara inat...bunu anlamadım... ~duha ayan
- Yok yahu niye kızayım. Da? Çok uğraştım be. Rica etsem teknik olarakmı y... ~Tamer DURSUN
- Güzel Kare tebrikler ve başarılar... ~Tamer DURSUN
- değerli fotoğraf sahibi, belki kızacaksınız, belki senin fotoğrafların da bana gör... ~mustafabüber
- tatlı bir an olmuş :)... ~Kemal Öztürk Turkoy
Bu konuya 36 yanıt gönderildi
Yazım zamanı : 22.02.2010 - 03:35
Yazım zamanı : 26.02.2010 - 12:17
şu tshirtler tasarımda kalmasın bir ana önce yapılsında yaz geliyor giyelim bir an önce
Her An Bir Fotoğraf Karesi Fotoğraflar Hayatın Kendisi...
Yazım zamanı : 26.02.2010 - 12:40
Yazım zamanı : 08.03.2010 - 01:40
ne durumda t shirtler olmadımı daha yaz gelio giyelim şunları bir an önce
Yazım zamanı : 08.03.2010 - 07:31
uğur ünal, 08.03.2010 - 01:40 tarihinde yazdı.
ne durumda t shirtler olmadımı daha yaz gelio giyelim şunları bir an önce
Uğur Bey Konu İle ilgilenme tam hızıyla devam ediyor.. Amacımız Birazdaha Komik Fiyatlara Tamamlamaktır. Sponsorluk İşlemleri ile ugrasılıyor.. Tşkler Sizler Gibi Bizde Sabırsızlandık..
Saygılar..
Yazım zamanı : 08.03.2010 - 10:56
Son şekli bu mu t-shirtlerin.
Bu şekilde mi basılıyor
Bu şekilde mi basılıyor
Yazım zamanı : 10.03.2010 - 10:33
Yazım zamanı : 23.03.2010 - 01:30
test bakıları yapılmış galiba tshirtlerde?
yaz geldi nikon yeleklerinide giyemeceğiz artık gelsin bir an önce şunlar
:D:D
Yazım zamanı : 23.03.2010 - 02:58
uğur ünal, 23.03.2010 - 01:30 tarihinde yazdı.
test bakıları yapılmış galiba tshirtlerde?
:D:D
Doğrudur Hataları veya Oluşabilicek hataları görmek içni test basımlar gerçekleştirdik.. En Yakın zamanda Basımlar Gerçekleşecektir.
Saygılar..
Yazım zamanı : 23.03.2010 - 11:49
istanbul dışındakiler nasıl alcak?
Yazım zamanı : 24.03.2010 - 01:06
Yazım zamanı : 28.03.2010 - 03:34
Kemal Turkoy, 22.02.2010 - 03:35 tarihinde yazdı.
t shirt üzerinde çok yoğun çalışma olmu bence arkada tarafa baskı yerine etiket gibi bir parca dikilmelidir (8cm x 16 cm gibi) böylece renk atması gibi bir durum olmaz. kolay taklit edilmez.
beyaz olanın ondeki grafik iyi ama çok klasik nerdeyse bütün sektörler bunu kullanıyor.
siyahın arkasındaki çöp adm yerine biraz daha oturaklı bir yasarım yapılmalıdır. çünkü nikon oturaklı olmmasıyla bilinir.
şu sıralar web tasarım işleri ile ilgileniyorum zamanım olsa bir kaç çalışma yapardım.
teşekkürler
Yazım zamanı : 29.03.2010 - 12:13
Fatih Ay, 28.03.2010 - 03:34 tarihinde yazdı.
t shirt üzerinde çok yoğun çalışma olmu bence arkada tarafa baskı yerine etiket gibi bir parca dikilmelidir (8cm x 16 cm gibi) böylece renk atması gibi bir durum olmaz. kolay taklit edilmez.
beyaz olanın ondeki grafik iyi ama çok klasik nerdeyse bütün sektörler bunu kullanıyor.
siyahın arkasındaki çöp adm yerine biraz daha oturaklı bir yasarım yapılmalıdır. çünkü nikon oturaklı olmmasıyla bilinir.
şu sıralar web tasarım işleri ile ilgileniyorum zamanım olsa bir kaç çalışma yapardım.
teşekkürler
teşekkürler
Önerileriniz İçin Çok Teşekkür Ederiz Birazdaha önceki tasarımlara göre tüm üyelerimizin facebook Sayfamız üzerinde Yorum ve tartışmaları üzerine sadelikle bu hale gelmiştir.
Şuan İçin Test Basımları Yapıyoruz Sonucları Canlı Olarak Gördükden Basıma Gecilecektir..
Yazım zamanı : 10.04.2010 - 01:21
Fatih Ay, 28.03.2010 - 03:34 tarihinde yazdı.
teşekkürler
teşekkürler
tamamen katılmaktayım... Fazlasıyla dolu ve bağıran bir t-shirt olmuş... biraz daha sade ve etkili olmasından yanayım. Sırtta nikontürk arması, kollarda türk bayrağı ve nikon logosu, önde göğüste arkadaki logonun ufağı... önerim...
saygılar.
Yazım zamanı : 16.04.2010 - 01:09
bazı arkadaslarımızında belirttiği gibi arkadaki grafik ufak olsaymıs daha iyi olurdu.neticeyi bekliyoruz.bu arada bu gun nikontürk le tanıstım.yararlı bir bilgi kaynagı...
Yazım zamanı : 16.04.2010 - 03:12
buarada aklıma geldide yaz icin yelekte lazım istanbulda uygun fiyatlı temin edebilecegim bir satıcı biliyormusunuz?
Yazım zamanı : 17.04.2010 - 01:18
mustafa albayrak, 16.04.2010 - 03:12 tarihinde yazdı.
buarada aklıma geldide yaz icin yelekte lazım istanbulda uygun fiyatlı temin edebilecegim bir satıcı biliyormusunuz?
Merhaba Mustafa bey Hoşgeldiniz. T-Shirt Önerileriniz İçin Teşekkür Ederiz.. Bu Seneki Basımımız Boyle Olucak Bir Sonraki sene için Tabiki Farklı Tasarımlar yapılacaktır.
Yaz İçin Yelek Çogu Yerde Vardır... İstanbulda Kolaylıkla Bulabılırsiniz..
Yazım zamanı : 05.05.2010 - 02:43
Yazım zamanı : 05.05.2010 - 10:36
Yazım zamanı : 05.05.2010 - 06:13
Kemal Turkoy, 05.05.2010 - 10:36 tarihinde yazdı.
Merhaba Hoşgeldiniz 
Yeni Modeller Kastınız Anlayamadım.. t-Shirt Magazasında Basımlar degilde t-shirt modelleri eklendi zaten.. Tasarım Birdahaki Sezon Değişecektir...
Yeni Modeller Kastınız Anlayamadım.. t-Shirt Magazasında Basımlar degilde t-shirt modelleri eklendi zaten.. Tasarım Birdahaki Sezon Değişecektir...
hoşbuldum (:
demek istediğim tshirt modeli değil grafikler.kendi fikrim çok dolu olmuş tshirt.zaten daha önce de tartışılmış galiba bu konu. sanırım diğer sezonu bekleyeceğiz (:
Nikon D60
18-55 mm
18-55 mm
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı

Konu Kapalı
Erkek

Yukarı Çık